23 de desembre 2008

La Candidatura

Som un equip de persones que per convicció i per fer-nos ressò de les moltes inquietuds que ens han arribat d’arreu del país hem decidit presentar-nos a aquestes eleccions.

Som persones, socis d’entitats de diferents territoris de Catalunya, que coneixem a fons les problemàtiques i necessitats que hi ha a la FEEC, i és el que ens motiva. La nostra experiència en les juntes directives d’entitats avala la nostra experiència en la gestió.

Creiem necessari un canvi a la direcció de la FEEC, és una federació d’entitats que ha de recuperar el significat i fer valer la força de les seves sigles.

La FEEC és un ens que s’ha de creure el paper d’institució al servei dels seus membres, no ha de ser un gran club. Un dels objectius principals és adequar els estatuts tant a la legislació vigent com a les noves visions del món de la muntanya.

Cal la participació activa de les entitats perquè marqueu el camí que voleu seguir, la vostra implicació és fonamental.

En cas de resultar escollits, us la demanarem, convocarem múltiples taules de treball, i res no ens pot perjudicar més a tots plegats que la indiferència i pensar que la FEEC només serveix per tramitar llicències o aconseguir alguna subvenció.

El projecte bàsic que us fem arribar neix de la inquietud d’un bon nombre de persones, algunes d’elles que ja han format part de l’estructura federativa, i creuen que cal un canvi cap a l’augment participatiu de les entitats i que, per tant, els associats siguin els que decideixin el futur de la FEEC.